Платформа број 1
за следење на возила
преку ГПС систем

Најдобрите функционалности во индустријата:

Vehicle Positioning

GPS fleet tracking, roadmap generation, speed graphs, real time position on Google Maps, POI editing, alert and events. All is available in the secured web-based SafeFleet Portal application.

 • real time tracking
 • current position on maps and tables
 • detailed Google Maps and Open Street Maps
 • satellite images: Google Satellite View
 • status on the map: engine on or off, travel speed, etc.
 • start location and snail trail to the current position

следење на флотата во реално-време
детали

начин на управување на возачот со вози
детали

потрошувачка на гориво безбедност
детали

комуникација со возачот
детали

годишно искуство

застапени во земји

возила

клиенти

Зошто да одберете SafeFleet систем за следење?

target_icon Прецизност

SafeFleet апликацијата и уредите обезбедува сигурност дека податоците се прецизно регистрирани со цел да се подобри активноста на флотата.

reliable_iconДоверба

SafeFleet функционира 24/7, со што претставува доверлив партнер во управувањето на флотата и исполнување на Вашите бизнис цели.

money_iconДобивка / Профит

SafeFleet функционалностите ја зголемуваат вашата ефикасност и ги намалуваат трошоците поврзани со флотата.

SafeFleet Пакети

Активност на возилото

 • Моментални позиции на возилото
 • Патувања на возилото и поминати растојанија
 • Географска покриеност
 • Поминати рути

Активност на возачот

 • Совпаѓање на рути
 • Посети на точки од интерес (банки, бензински пумпи, маркети)
 • Активност надвор од работен распоред
 • Активност во одреден регион од интерес

Одржување на флота

 • OBU1 за автоматска наплата на патарина во Унгарија
 • Известувања за истек на осигурување за возилото, техничка преглед, сервис итн.
 • Известување за слаб GSM/GPS сигналт
890 Ден + ДДВ
дополнителни опции
Менаџирање на гориво


Дали сакате да ги намалите Вашите трошоци за гориво?

Начин на управување на возачот со возилото


Дали вашите вработени возат агресивно? Дали плаќате премногу за користење на возилото?

Безбедност


Дали сакате да гиобезбедите вашите стоки или товар?

Усогласеност


Дали имате потешкотии со ракувањето на трошоците за казни и даноци за флотата?

Сакате да видите како функционира?

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close