Безбедност

Безбедност на флотата и возачите подразбира намалување на ризикот од инциденти и поттикнување на безбедно возење. Иницијативите кои се насочени кон зголемување на безбедноста се приоритет за сите менаџери на флоти на возила кои се заинтересирани за намалување на инцидентите на пат и со тоа и на можните трошоци поврзани со нив.

Копче за паника

 

Ова копче се инсталира на дофат на возачот, овозможувајќи возачот да праќа сигнали во случај на итност, и менаџерот на флотата е информиран преку текстуална порака, преку е мејл или доколку е онлајн директно преку апликацијата. На пример, во случај на несреќа, возилото би било веднаш лоцирано и администраторот на флотата може да реагира веднаш, со праќање на потребниот тим за интервенција.

Блокада на возило

 

Безбедноста на флотата може да биде обезбедена и со опцијата за блокада на возилото. Во случај на кражба, возилото може да биде блокирано од далечина, директно од апликацијата. Во SafeFleet порталот имате информации за сите блокади кои сте ги поставиле како и опција за активација и деактивација на блокадите.

Побарај Понуда!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close