За SafeFleet

SafeFleet е иновативна апликација за телематско управување во полето на М2М, која се користи во Романија, Полска, Италија, Унгарија, Македонија и други Европски и Балкански држави.

Повеќе од 20 години, SafeFleet нуди на своите клиенти квалитетни решенија, како што се решенијата во делот на ГПС следење на возила, автоматско плаќање на патарини, AMR (Автоматско читање на должински мерки), и мобилно плаќање на паркинг.

Сервисот кој го користат повеќе од 4000 корисници со повеќе од 45000 уреди кои се инсталирани кај корисниците, го овозможува следното:

 • Следење на возила;
 • Управување со флота на возила и гориво;
 • Начин на управување на возачот со возилото;
 • Идентификација на возач;
 • Двонасочна комуникација;
 • Мониторирање на Темепература;
 • Back-up линкови кои се праќаат преку сателит;
 • И многу други функции.

Нашата насоченост кон иновации и отвореност кон персонализирани решенија не позиционира како еден од најголемите играчи во Југоисточна Европа. Добиените награди и сертификати се потврда на фактот дека ние испорачуваме кон корисниците производи и сервис со висок квалитет.

15 причини поради кои корисниците го избрале SafeFleet:

 • Платформа овозможена на 13 јазици
 • “White Label” апликација која може да се користи под друг бренд
 • “Cloud” сервери или инсталирано локално кај нашиот партнер
 • Интеграција со други IT системи
 • Повеќе од 50 автоматски генерирани извештаи
 • Над 4000 комапнии во 7 држави го користат нашиот сервис
 • Целосна Интеграција со сервиси од трети страни
 • Можност на платформата за користење на различни валути
 • Прилагодување на платформата кон компаниските правила
 • Можност за креирање на хиерархија на под флоти
 • Можност за директно фактурирање
 • Одржување и советување
 • Овозможување на квалитет
 • HTTPS мерки на сигурност
 • Голем попуст на цените за сервис и ГПС уреди и компоненти

SafeFleet во бројки

                    

Препознатливост на Квалитет

certificate-CE      certificate-eMark      eCall_partener      ISO-9001      iso-14001

ISO-20000-1      ISO-22301      iso-27001

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close