Какви подобрувања можам да направам?

 

Најдобрата причина поради која го имплементираме решението на ГПС и управување со флота на возила, е таа што може да обезбедиме значајни придобивки кои можат да се воочат во оперативните трошоци на компанијата. Кога вработените знаат дека се следени, тие реагираат поинаку. Стануваат повеќе одговорни во врска со возилата кои ги управуваат, го почитуваат распоредот на работење, тајните патувања исчезнуваат и се намалува потрошувачката на гориво.

  • Цена за SAFE FLEET системот, се е вклучено во период од 12 месеци
  • Вашиот бизнис
  • Придобивки/ колку заштеда може да се постигне (песимистичко сценарио)
  • Вкупно
  • Вкупно постигната заштеда

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close