Комуникација со возачот

Без разлика колку добро сте ги испланирале рутите и активносите на возачите, работите можат да се променат и вие морате соодветно да се прилагодите. Можете да бидете во контакт со возачите од флотата кога и да ви е потребно. Двонасочна комуникација е од суштинско значење за правилно исполнување на дневните активности кои доведуваат до зголемена ефикасност на флотата и намалување на оперативните трошоци.

Двонасочна комуникација со возачот

 

Safe Fleet ви овозможува двонасочна комуникација преку апликацијата Safe Chat. Со оваа апликација, диспечерот може да доделува задачи, да праќа пораки во зависност од нарачките, да ги менува дестинациите, нарачките и времето за испорака. Возачите можат да враќаат со пораки директно кон диспечерот преку апликацијата која е инсталирана на нивните паметни телефони.

Праќање бесплатни пораки преку апликацијата Safe Fleet

 

Доколку сакате ефикасна и постојана комуникација со мали трошоци, Safe Fleet порталот дозволува праќање на бесплатни текстуални пораки преку апликацијата. На овој начин, можете на едноставен и брз начин да праќате задачи на возачите.


Побара Понуда!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies Read More

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close