SafeFleet Пакети

SafeFleet нуди различни пакети за бизнис корисниците, без разлика дали сакате основен пакет или имате потреба од специфични екстра опции.

Нашите пакети можат да бидат комбинирани како Вам ви одговара, дизајнирани се да се прилагодат на Вашите бизнис потреби.

SafeFleet Основен пакет

Активност на возилото

 • Моментални позиции на возилото
 • Патувања на возилото и поминати растојанија
 • Географска покриеност
 • Поминати рути
 • Патни и Дневни налози
 • Траекторија на возилото на мапа
 • Километража
 • Споредба на активност на возилата, месец со месец

Активност на возачот

 • Совпаѓање на рути
 • Посети на точки од интерес (банки, бензински пумпи, маркети)
 • Активност надвор од работен распоред
 • Активност во одреден регион од интерес
 • СМС пораки кон возачите
 • Возило паркирано надвор од точка од интереc
 • Начин на управување на возачот и известувања за однесување на возачо

Одржување на флота

 • OBU1 за автоматска наплата на патарина во Унгарија
 • Известувања за истек на осигурување за возилото, техничка преглед, сервис итн.
 • Известување за слаб GSM/GPS сигнал

Дополнителни опции

Менаџирање на гориво

fuel-management

Дали сакате да ги намалите Вашите трошоци за гориво?

• Потрошувачка базирана на инјектори на гориво
• Ниво на гориво базирано на дополнителни сонди за гориво и фабрички сонди за гориво
• Потрошувачка базирана на импортирани/внесени вредности на горивото
• Потрошувачка пресметана преку атрибути на возилото

Начин на управување на
возачот со возилото

Дали вашите вработени возат агресивно?Дали плаќате премногу за користење на возилото?

• Идентификација за возач со Клуч за Идентификација (iButton key)
• Тахограф: читање на работниот распоред на возачот во реално време
• Цели на Патувањето: поминато растојание за приватни и службени активности
/business

Безбедност

security

Дали сакате да ги обезбедите вашите стоки или товар?

• Известувања за отварање/затварање на вратите
• Панично копче
• Блокада на мотор на возилото
• Известувања за промени на температурата
• Автоматско внесување на атрибутите на возилото

Усогласеност

compliance

Дали имате потешкотии со ракувањето на трошоците за казни и даноци за флотата?

• Известувања за истек на атрибути на возилото: задолжително осигурување, техничка преглед, замена на масло, сервис на возилото итн.
• Тахограф: следење на работниот распоред на возачот
• Несовесно управување со возилото

Побарај понуда!